Monday, November 16, 2009

Eu cu cine votez?!

De cateva saptamani urmaresc circul demarat de apropierea alegerilor prezidentiale si de fiecare data aproape ca imi vine sa vars pe tastatura!De 20 de ani ne balacarim la alegeri si ne manjim cu speranta ca "altul" nu e chiar asa de comunist si de criminal cum era Ion Iliescu (ATENTIE!!!Blog plin de pupincuristi!!!). Asa am crezut si despre marinarul plangacios care s-a dovedit ca este mai mult decat generos cand vine vorba sa-si insuseasca banul public sau sa inchida ochii la manariile acolitilor in spijinirea semi-analfabetei Elena Basescu pe care a trimis-o intr-un loc caldut, in parlamentul European unde ne poate face de ciuf pe toti! Nu ca Romania nu ar avea o imagine de exportatoare de curve, tigani si analfabeti, dar a fost nevoie de girul presedintelui Rromaniei (nu e greseala) pentru a demonstra ca Europa are dreptate in privinta noastra! Pe langa ea, l-am trimis si pe cel mai liber cioban delicvent, alaturi de trubadurul comunistilor. De la revolutie incoace, toti se dau pe "mana" americanilor, se vor europeni si vorbitori de Engleza, dar cand isi deschid gura se simte "de la o posta" ca-s comunisti pana in maduva oaselor! Negarea pasiunii lor pentru comunism este data de gol de comportamentul lor, la fel cum solistii acestei piese sunt dati de gol de accentul lor, chiar daca ei doresc din suflet sa para vorbitori de Engleza!
Trecand peste asta, ajung din nou in punctul in care ar trebui sa votez cu cineva, dar nu ma lasa televiziunile sa-i cunosc pe toti cei care participa la "cursa" spre Cotroceni, iar Base, cel care ar trebui sa dea exemplu de maturitate si spirit democratic, le pune bete in roate acelor care ar putea sa-i pericliteze poezia electorala cu intrebari logice! Remus Cernea este un astfel de candidat caruia i se pun bete in roata de toti cei care au posibilitatea sa-i faca acest lucru. Am vazut ca am avut candidat si un tigan infractor(stiu ca e pleonasm), alaturi de un cioban urmarit penal! Numai intr-o tara in care presedintele isi impinge de la spate mezina pe care nu o ajuta creierul prea mult (sau cum spun englezii, ca sa nu jigneasca: minimaly exceptional) sa ne reprezinte in Europa, inchide ochii la afacerile cel putin dubioase ale fratelui sau si furturile "pe fata" ale fufelor care au supt din seva prezidentiala de-a lungul mandatului si de-a latul patului, astfel de lucruri sunt posibile!
Sper ca Remus Cernea sa nu renunte la ideile sale si sa-si formeze un electorat care ar putea invinge, poate curand, o mafie inradacinata din tata in fiu/fiica si din comunist in comunist deghizat in democrat.PSD-ul nu-l voi vota niciodata datorita adunaturii (tipic romanesti) de analfabeti, criminali, pungasi si mincinosi notorii! PNL-ul lui Antonescu nu-mi da incredere nici cat negru sub unghie atata vreme cat au un candidat care mai ca nu aplauda la mizeriile care au loc azi in Romania! De ceilalti smintiti nici nu are rost sa vorbesc! Presa care se vrea libera, s-a sters pe picioare cu principele care vroia sa participe si el la alegeri ca si independent! Noroc ca viata mea nu e cumparata in Romania, ca in rest cam totul a fost cumparat: justitia, presa, prostimea, tiganimea si lista ar continua pana as adormi cu mutra pe tastatura.
Singurul lucru pe care-l am eu si tu si fiecare din noi, si care nu e controlat de securitatea din ziua de azi, e puterea votului! Voi merge la ambasada tiganilor(Romaniei) din Dublin si voi vota si eu pe singurul candidat care merita cu adevarat!Tu cu cine vei vota???

P.S. - Va sfatuiesc sa cititi, sa ascultati si sa urmariti toate materialele ascunse sub link-urile acestui text!Merita, zic eu!

Am gasit pe internet doua filmulete care m-am gandit ca ar merge bine cu acest articol! Atentie, cei care sunteti sensibili la limbaj tendentios sa va pregatiti sufleteste! :D Aveti aici filmuletul 1 si aici filmuletul 2 :D

3 comments:

  1. un singur lucru: tigan infractor nu e pleonasm!!... astfel de aprecieri rasiale ne fac mai josnici decat suntem...si am observat ca preiei opinia irlandezilor cu privire la romani...iti place te considere tigan?...tot asa nici tiganilor nu le place sa le zici hoti, daca unii dintre ei sunt asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam

    ReplyDelete
  2. Era doar o ironie pornita din scarba mea fata de aceasta "ramura" a indienilor!Asa cum exista si Romani infractori, dar majoritatea nu sunt, asa exista si tigani care nu sunt infractori, dar majoritatea sunt! Ca termen general, tigan infractor e un pleonasm!Probabil nu ai avut atatea tangente cu tiganii incat sa imi dai dreptate, insa asta e parerea mea si dupa cum spuneam si intr-un post al meu, parerea mea nu trebuie sa coincida cu cea a celor care citesc! Multumesc pentru comentariu!

    ReplyDelete
  3. jokebox nu te grabi sa scri prosti "iti place te comsidere tigan?"daca nu ai inteles ce a vrut sa zica.punct.

    ReplyDelete