Thursday, December 23, 2010

Urari de sarbatori


Desi au fost unele evenimente iritante si importante in ultimul timp si s-a mai si comemorat un eveniment de trista amintire, voi incheia acest an cu o postare care sa duca lipsa de politica, critici la adresa Romaniei, sau alte alea...

Vreau sa va multumesc tututror celor care ma cititi si mai ales celor care mai lasa si cate un comentariu, ca asta imi arata ca am pentru cine sa scriu si ma bucur sa vad ca sunt citit. Promit ca voi creste numarul de postari odata cu cresterea numarului de comentarii la articole. Oricum, apreciez ca intrati sa cititi cele scrise si ma bucur ca reusesc sa va starnesc interesul cu unele postari.

Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi in anul care se incheie, care s-au bucurat cu mine, care au suferit alaturi de mine si care au stiut sa ma sprijine in momentele grele prin care am trecut de curand. Multumesc prietenilor mei de aproape si de departe pentru ca fara voi viata mea ar fi fost altfel si pentru asta va multumesc.

Le multumesc tutror celor care m-au dezamagit si care si-au dat arama pe fata in anul care tocmai se incheie, pentru ca asa am invatat sa-i apreciez si mai tare pe cei mentionati mai sus.

As vrea sa multumesc si familiei mele, care s-a mai marit cu o persoana - Carmen si care mi-a oferit bucurii si nervi(evident), dar si sa-mi cer scuze ca nici anul asta nu am reusit sa ajung acasa de Craciun.

Si in cele din urma, dar nu Ultimul, ii multumesc lui Dumnezeu ca a avut grja de noi si ca mi-a dat putere, inspiratie si rabdare sa scriu pe acest blog din cand in cand si sper sa fie la fel si in anul care vine.

Asadar dragilor, va doresc Sarbatori Fericite, Craciun Fericit si un an nou plin de bucurii, impliniri, sanatate si fericire alaturi de cele mai dragi persoane si va astept din nou in 2011 la discutii si postari aici pe Blog de Morosan. Sa va aduca Mos Craciun multa caldura in suflet, multa rabdare si bunatate si tot ce va doriti - daca ati fost cuminti. Si ca sa nu ma dezic nici de data asta de origini, aveti AICI o colinda cantata de un "conational" din tara Maramuresului. Nu v-am mai intrebat daca primiti cu colinda, dar daca cititi aceste randuri, atunci am inteles ca primiti.

Sarbatori fericite!

P.S. - Poza e din orasul natal, facuta de mine iarna trecuta.

1 comment:

  1. Sarbatori fericite si tie! Multa pace si dragoste sa ai. Ps: poza e de vis...si mi-ai facut un dor nebun de casa, mai ales ca parintii mei mi-au zis ca anu asta nu fac brad, ca n-are cine sa-l impodobeasca....ca am plecat amandoi de acasa....(eu si fratele meu)

    ReplyDelete