Friday, January 28, 2011

O noua colaborare

Sunt printre voi, cei care cititi blogul meu, persoane care ma urmaresc de pe la inceputuri (si va multumesc) si ati observat ca am avut un clinci cu cei de la Sighet Online, cand au impartit datele mele personale cu Primaria Sighet. Cum nu sunt genul de persoana care sa tina la suparare, si la rugamintea unei cunostinte, am scris un articol pentru ei.

Tema principala a articolului a fost consumul de etnobotanice in randul tinerilor si o paralela intre Irlanda si Romania la acest capitol. Nu voi reproduce acest articol aici, deoarece il gasiti pe portalul Sighet Onlline, accesand acest LINK! Am decis sa colaborez cu ei pentru ca au fost un foarte bun mesager al mesajelor mele de nemultumire la adresa administratiei locale, semn ca Sighet Online e citit de "cine trebuie".

Asadar dragilor, va doresc lectura placuta si va invit sa stati cu ochii pe blog sau pe Sighet Online pentru ca vor urma si alte articole, diferite de cele care vor aparea aici!
Va salut cu drag!

L.E. - La scurt timp dupa publicarea articolului pe Sighet Online, cei de la Glasul Maramuresului au cerut permisiunea sa foloseasca si ei acelasi material. Asadar, articolul il gasiti si AICI!

12 comments:

  1. huuu, s-o aliat cu administratia locala si catzeii ei :)), tradatoru :P :)) , fain articolu. P.S. Si-o cerut macar scuze pentru intamplarile din trecut?

    ReplyDelete
  2. Cine s-a aliat cu administratia locala? s-au scuzat atunci de cateva ori....sa trecem peste :D

    ReplyDelete
  3. vezi nimeni nu ii interesat de colaborarile cu locali :P :))

    ReplyDelete
  4. poi nu comenteaza numai bou de mine si raspunde ... noah :P

    ReplyDelete
  5. Pai daca ceilalti au ramas fara cuvinte :D
    P.S. - Sa cumperi Glasul, ca a aparut si acolo :D

    ReplyDelete
  6. foarte interesant tot ce ati scris :) si e chiar adevarat :) ma bucur sa sunteti asa de destept si va doresc sa fiti in continuare daca ati fi fost dumneavoastra .. presedintele Romaniei .. atunci chiar ca nu mai aveau griji oamenii! Multumesc ! Si va doresc succes in continuare! Larevedere

    ReplyDelete
  7. Mda, destul de enervant cand vad cuvintele "droguri" si "etnobotanice".

    Sunt cam ca si "terorism" adica foarte generice, pot insemna cam orice, si aduna in aceeasi oala substante fara nici cea mai mica legatura intre ele, doar pentru a crea panica, ignoranta si confuzie.

    Cam acelasi mod de exprimare era intalnit in vremuri medievale, cand tot ce nu era inteles era "de la diavol" si aplicand aceasta eticheta puteau fi arsi pe acelasi rug si satanistii, si nebunii, si oamenii de stiinta (astronomi, medici etc).

    Tot ce inseamna stire pe TV evita parca intentionat claritatea in problemele astea, si folosesc cuvintele aiurea de mai sus.

    Rusine stimate autor, vorbesti in necunostinta de cauza si contribui la dezinformare, nu la ceva util. Poate restul blogului tau e OK, dar articolul asta e o gluma ieftina.

    ReplyDelete
  8. @Calin_bm - Din cate tin minte din ce am scris, faceam o paralela intre Irlanda si Romania. Imi pare rau ca aceasta parerea a mea nu coincide cu convingerile dumitale, insa spitalizarile cauzate de aceste substante, indiferent ca sunt droguri sau doar lapte praf, ma indeamna sa cred ca ideea ramane neschimbata: etnobotanicele sunt o porcarie care afecteaza negativ tineretul din ziua de azi. Multumesc de comentariu!

    ReplyDelete
  9. @Calin_bm - Scuze ca te intreb dar ce te face pe tine asa mare expert in aceste lucruri si de unde stii ca nu is chiar asa de periculoase. Si acuma tu o sa imi dai unul din urmatoarele doua raspunsuri. 1. Nu am consumat, dar am prieteni care consuma si nu au patit nimic (raspuns care te face mare "expert" in ale drogurilor) si 2. Am consumat si nu am avut nici pe dracu, chiar nu a avut nici un efect asupra mea, lucru care pune comentariu si parerea ta sub semnul intrebari (ba chiar uni dintre noi s-ar putea intreba daca nu esti sub influtenta lor chiar acuma). Asa ca eu zic sa iti revizuiesti atitudinea si comentarile, si poate pe viitor si daca ai o parere poate o spui mai delicat si nu cu atitudinea de mare filozof si atotcunoscatorul! Numai bine si succes in viata!

    ReplyDelete
  10. Pot sa scriu si eu?:))))
    Nu cred ca are vreo legatura varsta la care poti sa consumi alcool....tigari....sau etnobotanice....ce te face sa crezi ca la 18 ani nu esti matur dar la 21 da?:))))...nu e asta un criteriu dupa care se face selectie....de altfel...pot sa te contrazic f bine la faptul ca in Romania nu "elevi si studenti cu o stare financiara cel putin satisfacatoare si cu o educatie minima" sau oamenii cu o conditie buna...cumpara din aceste magazine....au alte surse mult mai "bune"...;)mai putin legale ce e drept....si mult mai accesibile la pret fata de un magazin de etnobotanice.....ca sa se inteleaga ca aici vb numai de plante...;)...asa ca tot "knackeri" o sa vezi si pe la noi prin Romania;)..
    La noi e si riscul sa intri in spital daca le consumi....si sunt asa de mult mediatizate ca suntem un popor de gaste.....de gaini...atunci cand ceva iese din raza intelegerii noastre....a gandirii noastre....ceea ce e f mica de altfel....ni se pare wow....si in teribilismul nostru stupid ajungem sa cumparam incognito, produsele etnobotanice:))))
    Sunt produse in mod cretin....si risti sa te imbolnavesti in cel mai rau caz sau mai stiu eu ce au patit cei care au consumat...pt ca e la fel ca si orice alt produs pe care il cumperi la noi...adica de f proasta calitate!
    Cum spuneai tu...sau cine a scris articolul...in alte tari totul e tratat cu normalitate....si nu inteleg de ce dorinta de a cumpara niste porcarii care nu stii de unde provin...cum au ajuns in tigara pe care o fumezi sau pastila pe care o inghiti....doar pt ca e legal?...ca pana la urma cred ca asta ar fi trebuit sa spui sincer.....pt ca unul care vrea sa consume asa ceva....nu se gandeste care sunt reactiile adverse;)
    Keek it green;)...pace!

    ReplyDelete