Monday, June 23, 2014

Voltaj in Dublin

Voltaj Dublin Calin
Cu Calin Goia

Am revenit pe blog dupa o pauza cam lunga. Am avut multe pe cap, mai ales ca acum am doi baieti cu care sa ma mandresc, iar Grupul Romanilor din Irlanda imi ocupa cam mult timp. Dar tot nu las balta blogul asta :-)

        Majoritatea prietenilor mei stiu ca Voltaj este trupa mea preferata din Romania, in principal datorita concertelor spectaculoase pe care le au si la care merg de cate ori am ocazia cu cea mai mare bucurie, pentru ca dupa aceea sa nu mai am voce cateva zile.

    Ei bine, asa cum in trecut am organizat acasa concerte cu Andre sau alte trupe in voga la vremea respectiva, asa mi-am dorit sa organizez un concert cu cei de la Voltaj. Primele discutii au fost la sfarsitul lui 2011, dar abia la 2 ani si cateva luni dupa s-au concretizat. A fost un moment important cand am decis sa-i invitam la Dublin, mai ales ca era pentru prima oara cand veneau in Irlanda si vroiam sa fie spectaculos. Iar pentru asta am fost de acord sa-si aduca recuzita, sa vina cu o masina de a lor, sa facem un concert de neuitat.

   Cum se apropia momentul simteam cum cresc si emotiile. Urma sa-i avem pe scena pe cei de la Voltaj...trupa mea de suflet! Nu stiam cum voi reactiona, dupa atatea concerte la care am participat in toata Romania, dar in principal la Cluj. Vroiam sa fie totul perfect, atat pentru ei cat si pentru mine si ceilalti organizatori. Aveam unele dubii referitor la cat de sociabili si prietenosi sunt. Cu Gabi ma vazusem deja la Bucuresti cand am dat avansul si parea sa fie deschis omul. Ramanea sa vad cum sunt ceilalti.

    A venit si ziua in care sosea trupa, in prima faza doar 4 componenti, urmand sa soseasca si Gabi in ziua urmatoare. I-am asteptat la aeroport cu sufletul la gura dar nu din punct de vedere al organizatorului ci al celui mai mare fan din Irlanda. Nu voi intra in detalii referitor la programul lor cat au stat aici, dar pot sa va spun ca am avut onoarea de a petrece timp cu niste oameni deosebiti, de viata si foarte cumsecade! Au fost niste incurcaturi in ziua concertului, dar am reusit sa rezolvam neintelegerile si concertul a iesit super! Pacat de numarul mic de oameni care ne-au onorat cu prezenta si chiar daca am iesit in pierdere din punct de vedere financiar, consider ca am castigat mult mai mult prin experienta avuta de formatia Voltaj, prin clipele petrecute alaturi de ei si mai ales de sentimentele de bucurie si extaz care m-au coplesit in timpul concertului.

      Voltaj la Dublin a fost un vis devenit realitate si ma bucur ca am putut sa il indeplinesc, bineinteles cu sprijin si ajutor de la o mana de oameni speciali pe care-i am in jurul meu si care m-au sustinut pe parcursul organizarii concertului. Astept cu nerabdare o revenire la Dublin a formatiei Voltaj, de data asta cu un public mai numeros, cu lucrurile puse la punct mai bine si poate pentru vreo 2 zile in plus.

    Iar pentru cei care n-ati avut ocazia sa-i vedeti live in Dublin, sau macar sa vedeti o poza-doua cu ei, va invit sa vizionati filmuletul de mai jos! Sa ne citim sanatosi!


No comments:

Post a Comment